Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
(2)
Autor
Jeleń Henryk (1962- )
(2)
Sikorski Zdzisław Edmund (1930- )
(2)
Staroszczyk Hanna
(2)
Tylingo Robert
(2)
Adamczak Marek (nauki rolnicze)
(1)
Bartoszek-Pączkowska Agnieszka
(1)
Cyprys Joanna
(1)
Doraczyńska Magdalena
(1)
Dąbrowski Kazimierz (technologia żywności)
(1)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(1)
Kusznierewicz Barbara
(1)
Lenart Andrzej
(1)
Lewandowska Anna
(1)
Malinowska-Pańczyk Edyta
(1)
Pałacha Zbigniew
(1)
Plutowska Beata
(1)
Rutkowski Antoni (1930-2018)
(1)
Seidler Teresa (1949- )
(1)
Sinkiewicz Izabela
(1)
Szefer Piotr (nauki farmaceutyczne)
(1)
Wawer Iwona (chemik)
(1)
Wróblewska Barbara (nauki techniczne)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Studenci
(2)
Szkoły wyższe
(2)
Temat
Żywność
(2)
Gatunek
Podręcznik
(2)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(2)
2 wyniki Filtruj
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej