Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
(2)
Filia nr 2 (ul. Dziewińska 17)
(1)
Filia nr 3 (ul. Toruńska 87)
(1)
Filia nr 6 (ul. Żytnia 66/68)
(1)
Autor
Cimała Bogdan
(1)
Davis William (1957- )
(1)
Górnioczek Beata
(1)
Jeske-Cybulska Bronisława
(1)
Palewicz Roman
(1)
Strebeyko Piotr (1907-2003)
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Pszenica
(2)
Arystokracja
(1)
Dieta bez pszenicy
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Odżywianie
(1)
Pless, Daisy von (1873-1943)
(1)
Zamek Książ (Wałbrzych)
(1)
Zamki i pałace
(1)
Zboże
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Zdrowy styl życia
(1)
Temat: miejsce
Wałbrzych (woj. dolnośląskie)
(1)
Gatunek
Biografia
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Biologia pszenicy / redaktor Piotr Strebeyko. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1976. - 369, [1] strona : rysunki ; 22 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 633 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 929A/Z (1 egz.)
Książka
W koszyku
Druga po bestsellerowej "Diecie bez pszenicy" książka doktora Williama Davisa, pogromcy otyłości i chorób związanych ze spożywaniem złych zbóż to książka kucharska zawierająca przepisy na dania bez pszenicy oraz szerokie komentarze na temat życia bez pszenicy, a także sylwetki osób, które odrzuciły pszenicę, schudły i wyzdrowiały. W książce znajduje się 150 inspirujących przepisów, które pomogą w pozbyciu się pszennego brzucha i utrzymaniu niższej wagi! Są tu receptury na energetyzujące śniadania, zaspokajające głód posiłki południowe, apetyczne rodzinne obiady i pyszne słodkie wypieki na deser. A wszystko bez użycia pszenicy i bez glutenu! Poza przepisami, do których będzie się powracać wielokrotnie, autor zamieścił porady dotyczące gotowania i wymiany składników, a także wskazówki odnośnie do zakupów i organizacji spiżarni. Wszystko to pozwoli każdemu tworzyć bezpszenne wersje ulubionych dań i wypieków – ciast, placków, chleba, z których, jak się okazuje, wcale nie trzeba rezygnować! [nota wydawcy]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2 (ul. Dziewińska 17)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 3 (ul. Toruńska 87)
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 64
Filia nr 6 (ul. Żytnia 66/68)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej